Els nostres serveis

Afinació

Mantenimient

Venta i Reparació

Pianos en venta

Piano Bechstein vertical. Reparado a nuevo. Clavijas, martillos, cuerdas, bordónes. Teclado de marfil. Incorporado sistema Silent. 1.40mts altura. Cinco años de garantía. 

PVP. 12.000€

Piano vertical Samick. Revisado completamente. Muy poco uso. 1.08mts. Cinco años de garantía. Transporte incluido. 

PVP. 2.000€

Preus especials per a escoles de música

Desplaçament per tot Catalunya

Àmplia experiència en restauració de pianos antics

Preus especials per a escoles de música

Desplaçament per tota Catalunya

Àmplia experiència en restauració de pianos antics

Quan convé afinar

Els pianos moderns estan dissenyats amb una atenció especial perquè siguin raonablement estables a l’afinació. Especialment els instruments de qualitat estan molt ben construïts i també millor calculats per evitar problemes d’afinació. Tot i això, tots els pianos es desafinen.

Depèn de molts factors decidir quan és el millor moment d’afinar un piano. No té el mateix tractament un piano de concert que un piano d’aula d’escola. Cada piano és diferent, per això el que s’aconsella és establir un pla de manteniment anual, a estudiar en cada cas. Es considera un bon manteniment, en termes generals, dues afinacions anuals.

Consells pràctics

Les condicions ideals serien les més properes a un 60% d’humitat i 20 graus de temperatura (aquestes són les condicions ambientals en les fàbriques de pianos). Si s’aconsegueix mantenir aquestes condicions regularment, el piano no solament és més estable a l’afinació, sinó que es conserva molts més anys en bon estat.

Manteniment i reparació

Realitzem la restauració / manteniment integral de tota mena de pianos. Treballem tots els àmbits: conjunt harmònic, mecanisme, teclat i moble.

Qui Soc

Començo els meus primers passos en el món dels pianos el 1987 en una de les botigues més importants de Barcelona. Amb els anys inicio l’aventura de funcionar de manera autònoma fins a l’actualitat.

La il·lusió la mantinc com el primer dia.

Actualment soc responsable del manteniment de l’Auditori Municipal Enric Granados de Lleida, l’Escola i Conservatori Municipal de Música de Vilanova i la Geltrú, l’Escola Municipal de Música de Sant Andreu i l’Estudi de gravació B & B, entre molts clients de la mateixa importància.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on telegram
Telegram
Share on tumblr
Tumblr
Share on facebook
Facebook
DANIEL PIANOS
C. Santa Teresa, 13 - 08120 La Llagosta
+34 650983863